این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
تبادل تجربیات دانشگاه ها و مراکز آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید 19
Exchange of Experiences on e-Learning Implementations by Universities in Covid 19 Crises

اینترنت آموزش الکترونيکي در دستورکار «همایش تبادل تجربیات دانشگاه‌ها»

ارسال شده در تاریخ :
اینترنت آموزش الکترونيکي در دستورکار «همایش تبادل تجربیات دانشگاه‌ها»

در همایش ملی تبادل تجربیات دانشگاه‌ها در اجرای آموزش مجازی مسائلی چون عدم کیفیت خطوط ADSL در آموزش مجازی، قطعی اینترنت و ظرفیت استارتاپ‌ها در توسعه آموزش الکترونیکی بررسی می‌شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، همایش ملی تبادل تجربیات دانشگاه ها و مراکز آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کویید ۱۹ از امروز به صورت مجازی آغاز به کار می کند.

امروز قرار است نماینده ویژه رئیس جمهور، مسئولان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیر کل فناوری اطلاعات وزارت علوم و برخی مسئولان دانشگاه ها به سخنرانی بپردازند.

محور مورد بحث در روز نخست این همایش، بررسی و تحلیل از زیرساخت های ارتباطی موجود در کشور، پوشش نسل ۴ موبایل در کشور، عدم کیفیت خطوط ADSL در برخی شهرها و کندی مقطعی در برخی شهرها در زمان پیک و شبکه علمی بین دانشگاه ها اعلام شده است.

همچنین در روز دوم، (چهارشنبه ۲۲ مرداد) معاون آموزشی وزارت علوم، چند معاون آموزشی دانشگاه ها سخنرانی خواهند داشت و چالش های گذشته در اجرای با کیفیت آموزش در محیط الکترونیکی، نظارت و ارزیابی دوره ها، کیفیت و اثربخشی آموزش ها، ارزیابی درونی و بیرونی دانشگاه ها و مراکز آموزشی مرتبط بررسی می شود.

در روز سوم نیز (پنج شنبه ۲۳ مرداد) رئیس مرکز آموزش الکترونیکی دانشگاه تهران و همچنین سه نفر از مدیران آموزش الکترونیکی کشور حضور خواهند داشت و در ادامه نرم افزارها و محتواهای مورد استفاده در کشور مورد تحلیل قرار می گیرند. چگونگی تبادل تجربه در این زمینه و ظرفیت شرکت ها و استارتاپ ها در توسعه آموزش الکترونیکی بررسی خواهد شد.

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.0)