این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
تبادل تجربیات دانشگاه ها و مراکز آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید 19
Exchange of Experiences on e-Learning Implementations by Universities in Covid 19 Crises

فراخوان جذب آثار علمی و گزارش تجربه

ارسال شده در تاریخ :
فراخوان جذب آثار علمی و گزارش تجربه

با آغاز به کار دبیرخانه " همایش ملی تبادل تجربیات دانشگاهها و مراکر آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید 19" دریافت آثار علمی و گزارش تجربه اساتید، کارشناسان، مدیران و صاحبنظران حوزه آموزش و یادگیری الکترونیکی آغاز شد.

با توجه به رویکرد همایش در زمینه ایجاد پیوند بین موضوعات و دغدغه های مشترک دانشگاه و جامعه و بمنظور کسب تجربیات موفق (حتی تجربیات ارزنده همراه با شکست) و همچنین با تاکید بر تقویت تفکر و تامل پژوهشگران در حوزه مسائل پیرامونی، تمرکز این همایش بر دریافت آثار در قالب گزارش تجربه و طرح مسئله می باشد. لذا از همه فعالین بخش های دولتی و غیر دولتی، اساتید محترم دانشگاه و مدیران حوزه آموزش دعوت می نماییم تا دستاوردها، ایده ها و مسایل خود را پیرامون موضوع همایش را ارسال نمایند.

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.0)