این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
تبادل تجربیات دانشگاه ها و مراکز آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید 19
Exchange of Experiences on e-Learning Implementations by Universities in Covid 19 Crises

:: اخبار

فراخوان جذب آثار علمی و گزارش تجربه

با آغاز به کار دبیرخانه " همایش ملی تبادل تجربیات دانشگاهها و مراکر آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید 19" دریافت آثار علمی و گزارش تجربه اساتید، کارشناسان، مدیران و صاحبنظران حوزه آموزش و یادگیری الکترونیکی آغاز شد.

مزایای شرکت در همایش

مقالات این همایش توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه خواهد شد، به آثار برتر جوایز نفیسی اهدا خواهد شد و همچنین به شرکت کنندگان در همایش گواهینامه حضور ارائه می شود.

آغاز به کار وب سایت همایش

همایش ملی «همایش ملی تبادل تجربیات دانشگاهها و مراکز آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید 19، با مشارکت معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، انجمن علمی یادگیری الکترونیکی و به میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در 21 تا 23 مردادماه 1399 برگزار خواهد شد.

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.0)